2021.aug.11-től parkolási szolgáltatásunk szünetel!

Minden megkezdett nap díjköteles! Cégünk a 24.00 óra után haza érkező vendégeinek 03.00-ig, a parkolóba érkezőknek pedig 22.00-tól nem számítja az adott napot!  Kérjük, vegye figyelembe, bankkártyát nem áll módunkban elfogadni!

PARKOLÓ PLÁZA HÍREK


 

Repülőtéri parkoló kisokos

Repülőtéri parkoló kisokos

2018. Február 13.

A reptéri parkolás mára már a fapados járatokat preferáló középréteg számára is megfizethetővé vált. A fokozódó piaci verseny hatására a szolgáltatások köre egyre bővül, a minőség pedig fokozatosan javul. A sokszínű kínálati palettán mindenki megtalálhatja a számára legkedvezőbb megoldást, legyen akár a biztonság, az alacsony ár, a kényelem vagy a gördülékeny ügyintézés a legfontosabb neki. 
Íme, néhány tipp, amely segít a különböző utazótípusoknak megtalálni a legtesthezállóbb megoldást.

Az emberek nagyon sokféleképpen szeretnek utazni, szinte mindenkinek más a legfontosabb egy-egy nyaralás során. Van, akinek csakis a látnivalók számítanak, van, aki egy kényelmes, full-extrás szállás nélkül el sem tudja képzelni a feltöltődést, és olyan is akad, aki a helyi specialitások szerelmese, legyen szó, akár ételről, italról vagy divatról. Az igényeink különbözőek, és nincs ez másképpen akkor sem, amikor arról van szó, hogy hogyan történjen a parkolás a repülőtéren. Kielemeztük, hogy melyik utazótípus számára, melyik szolgáltatási forma lehet a legelőnyösebb.

A biztonságra törekvő

A biztonságra törekvő utazó, már hetekkel előre pontosan látja az utazása minden apró részletét. Foglalásai mindig rendben vannak, az útitervet és a menetidőket előre kiszámolja, pontosan kikalkulálja. Tudja, hogy hol, mit, mikor és miért szeretne majd megnézni a nyaralása alatt. Fontos számára, hogy legalább a kimozdulás során minden stressz forrást kiküszöböljön, így a parkolással kapcsolatosan is ez a leglényegesebb elvárása. Számára az egyetlen igazán optimális megoldás, ha egy kamerával őrzött, fedett teremgarázsban hagyja az autóját, hiszen így nem csak a lopástól védi meg a járművet, de maximálisan meg tudja kímélni a kocsit az esetleges időjárás okozta károktól is.

A pénztárca kímélő

Ezt az utazótípust kis pénz és nagy kalandvágy jellemzi. Úgy gondolja, hogy anyagi lehetőségei nem szabhatnak határt számára, ha a világ felfedezéséről van szó. Kedvenc oldala az Utazómajom, havonta leellenőrzi a fapadosok akcióit, imádja az olyan új, alternatív közösségi utazási lehetőségeket, mint az Airbnb és nincs megijedve egy kis kockázattól sem. A pénztárca kímélő utazónak nagyon fontosak a repülőtéri parkolás árak, számára legkedvezőbb, ha egy kisebb alapterületű, megfizethető, biztonságos szabadtéri parkolóban hagyja az autót.

A leleményes

A leleményes utazó minden lében kanál, élelmes típus, aki szereti a dolgok lehető legnaposabb oldalát élvezni és mindent maximálisan kihasználni. Kihívást lát abban, hogy megtalálja a számára legkedvezőbb lehetőségeket, és sikerélménye van, amikor természetes kíváncsiságának köszönhetően valami jobban sikerül a vártnál. A leleményes utazó számára a repülőtéri parkolás ár és a biztonság mellett, fontos az is, hogy találjon valami pluszt, valami extrát. Egyszerű kis apróságok is örömmel töltik el, például, ha a bürokrácia és a sorban állás elkerülésével megspórol egy félórát, vagy, ha harmadannyiért elintézheti a bőröndfóliázást, mint a reptéren.

A speciális törődést igénylő

Ez az utas típus általában kevésbé tapasztalt és határozott, mint a fentebbi három típus. Kicsit mindig elveszettnek érzi magát, amikor külföldön van, és az apróbb bosszúságok is kifejezetten érzékenyen érintik.  Szüksége van a bátorításra és az extra figyelmességre, ezért jó, ha nem egy mamutparkolót, hanem egy kis, családias helyet választ, ahol nyugodtan felteheti kérdéseit a személyzetnek és szükség esetén szívesen segítenek neki. Sokat jelentenek számára az olyan kedves figyelmességek, mint a díjmentes bikázás vagy a slusszkulcs széfben való megőrzésének a lehetősége.