2021.aug.11-től parkolási szolgáltatásunk szünetel!

Minden megkezdett nap díjköteles! Cégünk a 24.00 óra után haza érkező vendégeinek 03.00-ig, a parkolóba érkezőknek pedig 22.00-tól nem számítja az adott napot!  Kérjük, vegye figyelembe, bankkártyát nem áll módunkban elfogadni!

PARKOLÓ PLÁZA TEREMGARÁZS ÉS SZABADTÉRI PARKOLÓ
Kényelmes és egyszerű reptéri parkolást keres?

A reptéri parkolás specialistája, a Parkoló Pláza biztonságos, igényesen kialakított reptéri parkolóval várja Önt Vecsésen, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér közelében. A saját autóval érkező ügyfeleink 72 százaléka visszatérő vendégünk, és bízunk benne, az Ön tetszését is elnyeri a prémium reptéri parkoló szolgáltatásunk!

Parkoljon olcsóbban!

Ügyfeleinknek „fapados árakon” kínáljuk a parkolási lehetőséget az őrzött, non-stop elérhető reptéri parkolónkban, ráadásul a kényelmes online foglalásra is lehetősége van honlapunkon.

Parkoljon egyszerűen!

Munkatársaink természetesen telefonon keresztül is szívesen állnak rendelkezésére a 06 20 404 9339 telefonszámon. Mivel a reptéri parkolónk kihasználtsága egyre nagyobb, így érdemes az utazása előtt 2-3 nappal kapcsolatba lépnie velünk. A foglalások szervezésében szakképzett és készséges kollégáink lesznek segítségére ügyfélszolgálatunkon. Lépjen velünk kapcsolatba itt!

A parkolás menete a saját autóval érkezőknek:

Miután megérkezett a vecsési parkolónkba, egy gyors adminisztrációt követően átnyújtjuk Önnek a parkolókártyáját, majd elhelyezi autóját a kamerákkal és technikai eszközökkel védett parkoló plázánkban. Garázsban parkolás esetén a kocsikulcsot le kell adnia, tűzvédelmi előírás.Kérjük, őrizze meg jól a parkolókártyáját, mivel szüksége lesz rá a visszautazásakor. Miután szerencsésen megérkezett a ferihegyi reptérre, hívja a kártyáján szereplő telefonszámot /+36-20-40-49-339/.

Parkoljon „fapados” árakon!

Tekintse meg Általános Szerződési Feltételeinket.

Parkoljon biztonságban!

Nézzük, kik döntenek a Parkoló Pláza mellett?

 • Akiknek fontos az autójuk biztonsága, így egy kamerával megfigyelt, járőrszolgálattal védett reptéri parkoló területen nyugodt szívvel hagyják a járművüket.
 • Akiknek szempont a kedvező ár, mivel nem szeretnének a reptéri parkolásért vagyonokat fizetni, és a drága reptéri taxizás helyett keresnek megoldást.
 • Akiknek fontos a gyorsaság: online vagy telefonos foglalásnál is perceken belül lefoglalhatja reptéri parkolóját.
 • Akiknek érték a nyugalom, és nem szeretnének hosszú ideig parkolóhelyet keresgélni.

Szolgáltatásaink

Lássuk, miért választják a Parkoló Plázát a visszatérő vendégeink!
 • 0-24 órában őrzött, bekerített, igényesen kialakított reptéri parkoló.
 • Kedves személyzet, szakszerű kiszolgálás, valamint a speciális igények kezelése.
 • Teremgarázsunkban 60 db autó számára tudunk férőhelyet biztosítani.
 • Emellett 200 férőhelyes szabadtéri parkolóval is rendelkezünk.
 • Lehetőség van parkoló helyek foglalására egyéb járművek esetében is, mint pl. hajó, motorkerékpár, jetski, quad, de munkagépek és tehergépjárművek tárolását is vállaljuk.
 • Hosszú távú tárolás esetén is segítségére leszünk!


Extra szolgáltatásaink

 • Bőrönd fóliázás
Vállalunk bőrönd fóliázást is; csupán 1.000Ft/db áron levesszük a válláról ezt a terhet. Kérjük, hogy amennyiben ezt a szolgáltatásunkat igénybe venné, azt a foglaláskor előre jelezze felénk, és adja meg a darabszámot is! Köszönjük!

Továbbá lehetőség van poggyász mérlegelésre is, amit ingyenesen végzünk el!

Induló járatok - Liszt Ferenc repülőtér

Érkező járatok - Liszt Ferenc repülőtér