2021.aug.11-től parkolási szolgáltatásunk szünetel!

Minden megkezdett nap díjköteles! Cégünk a 24.00 óra után haza érkező vendégeinek 03.00-ig, a parkolóba érkezőknek pedig 22.00-tól nem számítja az adott napot!  Kérjük, vegye figyelembe, bankkártyát nem áll módunkban elfogadni!

PARKOLÓ PLÁZA HÍREK


 

Fapados parkoló Vecsésen

Fapados parkoló Vecsésen

2017. Október 25.

A repülés többé már nem számít luxusszolgáltatásnak, a fapados járatok elterjedése és árversenye széles kör számára tette elérhetővé az utazás e közkedvelt formáját. Egy kis szemfülességgel akár már egy havi BKV bérlet áráért retúrjegyeket vásárolhatunk Európa legszebb városaiba. Sokak számára az alacsony ár nem azt jelenti, hogy le szeretnének mondani a mindennapok során megszokott kényelemről és függetlenségről, így saját autójukkal akarnak kimenni a reptérre. Indulás előtt azonban nem árt körültekintően megnézni a díjakat, hiszen akár még az az abszurd szituáció is előfordulhat, hogy végül a néhány napos parkolásért többet kell majd fizetnünk, mint magáért a repülőjegyért.

 

Vecsés Budapest agglomerációs területén található. Bár a városka összesen csupán 36 km2, közlekedési szempontból mégis stratégiai jelentőségű, hiszen a Budapesti Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér egy része is itt helyezkedik el. A település ideális, és anyagilag is kedvező alternatívát kínál, ha a reptér közelében szeretnénk parkolni. Itt található például a non – stop nyitva tartó Parkoló Pláza, mely az M0-ás felől könnyedén megközelíthető és kevesebb, mint 3 km-re található a reptértől. A parkolási díj már magában foglalja a transzferbuszt is, mellyel az ügyfeleket 0-24 óráig a terminálhoz szállítják.

A kedvező áron kívül a vecsési parkolónak nagy előnye, hogy itt teljes biztonságban lehet hagyni az autót. A 3000m2 szabadtéri parkolóhely elkerített, kamerával megfigyelt és járőrszolgálattal is felügyelt. Amennyiben nem csupán a szándékos károkozást vagy lopást szeretnénk megelőzni, de az időjárási behatásoktól is maximálisan szeretnénk megkímélni autónkat, a fedett parkolóban is választhatunk parkolóhelyet. A viszonylag kis alapterületű teremgarázs azért is extra biztonságos megoldás, mert kamerával könnyedén belátható és bármely esetlegesen felmerülő probléma esetén azonnal lehet intézkedni.

A Parkoló Pláza sokkal több, mint egy parkoló, ahol az ember leparkol, otthagyja az autóját, majd a landolást követően visszamegy érte. Az itt dolgozó személyzet ugyanis igazi szolgáltatást nyújt, és felelősnek érzi magát a járművekért. Történjen az utazás előtti izgalomban bármely apró figyelmetlenség, az ott dolgozók megoldják, legyen szó akár egy lehúzva maradt ablakról vagy egy égve maradt fényszóróról. Ha visszaérkezésünkkor azt tapasztaljuk, hogy lemerült az autó akkumulátora és segítséget kell kérnünk, itt díjmentesen vállalják a bikázást, így legalább 5000 Ft-al több marad a zsebünkben ahhoz képest, mintha a ferihegyi terminál bejárata előtt parkoló taxisokhoz fordultunk volna.  Amennyiben nem csak kézipoggyásszal indulunk útnak, hanem feladott csomagunk is lesz, akkor kiegészítő szolgáltatásként igénybe vehetjük a bőröndök díjmentes mérlegelését és a BUD Airport áraihoz képest harmadannyiért fóliáztathatunk is. Így nem csak pénzt, de időt is megtakaríthatunk, hiszen a mamutparkolókhoz képest itt sokkal rövidebb a sor és a bürokratikus folyamatok helyett egyszerű és gyors megoldások vannak. A személyzet folyamatosan az ügyfelek rendelkezésére áll és hatékonyan tud reagálni bármire, legyen szó akár problémáról, akár kérdésekről.

A Vecsésen való parkolást választva kiküszöbölhetjük mindazt az idegességet és plusz stresszt, ami miatt eddig ódzkodtunk autóval elindulni Ferihegyre. Nem kell a reptéri parkolás miatt sem hosszasan várakozni, sem keresgélni vagy a nehéz csomagokkal össze-vissza sétálgatni, így teljes energiával az utazásra koncentrálhatunk.