2021.aug.11-től parkolási szolgáltatásunk szünetel!

Minden megkezdett nap díjköteles! Cégünk a 24.00 óra után haza érkező vendégeinek 03.00-ig, a parkolóba érkezőknek pedig 22.00-tól nem számítja az adott napot!  Kérjük, vegye figyelembe, bankkártyát nem áll módunkban elfogadni!

PARKOLÓ PLÁZA HÍREK


 

Fedett parkoló Ferihegyen

Fedett parkoló Ferihegyen

2017. Október 13.

A reptéri parkolási lehetőségek köre folyamatosan bővül. Egyre több és magasabb színvonalú szolgáltatás közül választhatnak azok az autó tulajdonosok, akik szeretnék kocsijukat teljes biztonságban tudni utazásuk alatt.  Íme, néhány remek ár-érték arányú megoldás, melyek között mindenki megtalálhatja az igényeinek leginkább megfelelőt.

Szabadtéri parkolás kedvező áron

A reptér közelében történő parkolás legnépszerűbb formája. Ideális opció azok számára, akik szeretik az utazásuk során a megfizethető megoldások közül a legkényelmesebbet és a legegyszerűbbet választani. A szabadtéri parkolás legnagyobb előnye, hogy viszonylag alacsony összegért biztonságban hagyhatjuk az autót. A ferihegyi repülőtér bekötőútjától nem messze, Vecsés területén található a Parkoló Pláza, mely 3000m2 kamerával megfigyelt és járőrszolgálattal védett parkoló területtel várja az ügyfeleit.

A relatíve kis alapterületnek köszönhetően a parkoló jól belátható, s ez lehetővé teszi, hogy a személyzet bármely probléma esetén könnyedén és gyorsan reagálhasson. Mindössze néhány perc alatt elérhető innen a terminál, ahová kényelmes, légkondicionált transzferbusz szállítja az utasokat. Ez semmilyen plusz költséget nem jelent, hiszen a parkolási díjak, már a kiszállítást is magukban foglalják.

Maximális biztonság a teremgarázsban

A teremgarázs a kültéri parkolás nyújtotta gondoskodáson felül, az időjárás viszontagságaival szemben is tökéletes védelmet nyújt az autó számára. Azoknak felelhet meg ez az alternatíva jobban, akik maximálisan szeretnék megkímélni a gépjárművet, illetve akik hosszabb távú tárolási lehetőséget keresnek. A teremgarázsban a kocsit nem kell kitennünk nyáron a napokig tartó hőségnek, télen nem fagy össze-vissza a szélvédő és a váratlanul jött jégesőtől is védve van az autó. A Parkoló Plázában 60 férőhely áll a beltéri parkolási lehetőséget preferálók rendelkezésére. A foglalást egy online rendszeren keresztül gyorsan és könnyedén el lehet intézni, a helyszínen pedig az udvarias és lelkiismeretes személyzethez fordulhatunk kérdések esetén. Amiatt sem kell aggódnunk, ha esetleg lehúzva felejtjük az ablakot vagy égve marad a fényszóró, mert minden ilyen jellegű problémát megoldanak. Ha nem szeretnénk magunkkal vinni a slusszkulcsunkat, arra is van lehetőség, hogy azt elhelyezzük egy széfben, és megőrzik nekünk.

Vonzó kiegészítő szolgáltatások

A gépjárműveken kívül, a Parkoló Plázában egyéb járművek tárolását is vállalják, biztonságban hagyhatjuk itt például akár a motort, a jetskit, a quadot de a munkagépet vagy a hajót is.

Ha valaki vonattal vagy busszal szeretne tovább utazni Budapestről, és igénye van rá, hogy a parkoló autóját kiszállítsák egy kért indulási helyszínre, erre is van lehetőség.

Amennyiben nem csak kézipoggyászt viszünk magunkkal, hanem van nagyobb bőröndünk is, amelyet feladni készülünk, akkor érdemes a fóliáztatást egybe kötni a parkolással, hiszen itt egyrészt rövidebb a sor, mint a reptéren, másrészt a díjmentes mérlegelés után harmad annyiért végzik a csomagolást, így rengeteg időt és pénzt spórolhatunk.

A jól szervezett udvarias kiszolgálás és a családias légkör lehetővé teszi az ügyek gyors intézését, így kikerülhetjük a bürokratikus folyamatokat. Itt nem szükséges a számláért irodáról – irodára rohangálni, egy rövid, néhány perces adminisztráció után az ügyfelek megkapják a parkoló kártyájukat, és már indulhatnak is a terminálra.