2021.aug.11-től parkolási szolgáltatásunk szünetel!

Minden megkezdett nap díjköteles! Cégünk a 24.00 óra után haza érkező vendégeinek 03.00-ig, a parkolóba érkezőknek pedig 22.00-tól nem számítja az adott napot!  Kérjük, vegye figyelembe, bankkártyát nem áll módunkban elfogadni!

PARKOLÓ PLÁZA HÍREK


 

Parkolás Ferihegyen női szemmel

Parkolás Ferihegyen női szemmel

2017. Augusztus 21.

Szögezzük le, vannak olyan nők, akik jól parkolnak és szeretnek is. Nem tölti el őket plusz idegességgel, ha repülés előtt egy hatalmas parkolóban kell ezt tenniük segítség nélkül, és közben könnyedén megbirkóznak még néhány bürokratikus folyamattal is. Ha Te nem ilyen vagy, akkor olvass tovább, mert van pár ötletünk, hogyan mérsékelheted az ezzel kapcsolatos stresszt.

Egy utazni szerető nő élete nem mindig egyszerű. Egy-egy út eltervezése és lebonyolítása számunkra tele van olyan apró stressz faktorokkal, amelyeket az ellenkező nem képviselői gyakran nem is érzékelnek. Nehéz bőröndök hurcolása a tömegközlekedéssel, nyomulós éjszakai taxisok vagy parkolás egy elidegenedett légkörű mamutparkolóban? Egyik lehetőség „csábítóbb”, mint a másik. Ha úgy döntesz, hogy saját autóval indulsz útnak, van választási lehetőséged, ha nagyobb biztonságra, családiasabb légkörre és fokozottabb odafigyelésre vágysz.

A reptértől mindössze 3 km-re található Vecsésen a Parkoló Pláza, ahol folyamatosan segítőkész személyzet áll rendelkezésre, így ha bármilyen kérdés felvetődne, van kihez fordulni. Amiatt sem kell aggódnunk, ha véletlenül lehúzva marad az ablak, vagy égve felejtjük a fényszórót, mert a gondos munkatársak odafigyelnek a kocsikra, s ha ilyesmi fordulna elő, rögtön megoldják a problémát. Ha nyaraláskor veled is megesik, hogy a felhőtlen kikapcsolódás élvezete közben kevésbé tudsz koncentrálni az értékeid biztonságára, vagy egyszerűen egyáltalán nem akarsz ilyesmivel foglalkozni, akkor a Parkoló Plázában arra is van lehetőség, hogy egy széfben tárold a slusszkulcsodat.

Talán, az autóval kapcsolatos bosszúságok és félelmek közül az egyik legrosszabb az, amikor beül az ember és nem indul a járgány. Rossz belegondolni, hogy amikor egy több órás repülőút után késő este megérkezünk Ferihegyre és indulnánk haza az autóval, akkor azzal szembesülünk, hogy lemerült az akkumulátor és kezdhetünk keresni valakit, aki segít bikázni az autót. Ráadásul ilyenkor általában kihasználva az ember tehetetlenségét jó sok pénzzel kell honorálnunk a „nagylelkűséget”. A terminál előtt várakozó taxisok például 5000 Ft-ért tudnak segíteni. Ha a Parkoló Plázában hagyjuk az autót, akkor ezt szükség esetén teljesen díjmentesen elvégzik.

További nagy előny, hogy itthon hagyott autód biztonsága miatt sem kell aggódnod egyáltalán, mert a parkolót 0-24 órán keresztül kamerával figyelik és biztonsági szolgálattal is őrzik. Ha extrém módon kímélni szeretnéd a kocsit, választhatsz neki helyet a teremgarázsban is, így az időjárási behatásoktól is maximálisan védeni tudod szeretett járgányodat. Lehet, hogy első körben nem is gondol bele az ember, de a biztonsági szempontokat figyelembe véve is sokkal okosabb egy kisebb alapterületű helyen hagyni az autót, hiszen jobban belátható, és bármi probléma adódik, a személyzet sokkal gyorsabban tud reagálni.

Jelentős időt is spórolhatunk, hiszen például a számlánkért sem kell egyik irodáról a másikra járni, vagy órákig sorakozni. A parkolótól a terminálig oda - vissza egy kényelmes transzferbusz szállít minket, így megússzuk a nehéz bőröndökkel való bajlódást.

A Parkoló Pláza munkatársai fontosnak érzik a tradicionális értékekre való odafigyelést, a bürokratikus megoldások kerülését, az ügyfelekkel való személyes törődést és a törzsvásárlói hűséget is jutalmazzák. Az árak az udvarias kiszolgálás és a magas színvonalú, minőségi szolgáltatás ellenére is megfizethetőek, sőt kifejezetten kedvezőek más hasonló vállalkozások díjszabásához viszonyítva.