2021.aug.11-től parkolási szolgáltatásunk szünetel!

Minden megkezdett nap díjköteles! Cégünk a 24.00 óra után haza érkező vendégeinek 03.00-ig, a parkolóba érkezőknek pedig 22.00-tól nem számítja az adott napot!  Kérjük, vegye figyelembe, bankkártyát nem áll módunkban elfogadni!

PARKOLÓ PLÁZA HÍREK


 

5 szolgáltatás, amely Neked is jár a reptéri parkolási díj kifizetésével

5 szolgáltatás, amely Neked is jár a reptéri parkolási díj kifizetésével

2017. Március 29.

Sokan idegenkednek autóval elindulni Ferihegyre egy- egy utazás előtt, mert visszariasztó a körülményes ügyintézés kényelmetlensége, a magas ár és persze az időjárás viszontagságainak sem szívesen tesszük ki a kocsit. Egy kis odafigyeléssel mindez azonban könnyedén kiküszöbölhető. Mutatjuk hogyan...

Ferihegytől mindössze 3 km-re található a Parkoló Pláza, mely ügyfélközpontú, alternatív megoldást kínál azoknak, akik szeretnék elkerülni a Liszt Ferenc repülőtéren történő parkolás okozta aggodalmakat. Nem csupán az árban van jelentős különbség, de a nyújtott szolgáltatás is sokkal emberközelibb, barátságosabb és egyszerűbb. Íme, 5 olyan extra, melyért a ParkolóPlázában nem kell fizetni a parkolási díjon felül.

  1. Teljes biztonságban tudhatjuk az autónkat

    Az 1400 m2 -es teremgarázsnak köszönhetően, nem kell nyaralás közben amiatt idegeskednünk, hogy milyen idő van idehaza. A fedett parkoló a nem kívánt környezeti hatásokkal szemben teljes védelmet jelent. Szintén megnyugtató, hogy a területet a nap 24 órájában kamerával figyelik, s mivel ez nem egy beláthatatlan tömegparkoló, így bármilyen felmerülő probléma esetén garantált az azonnali beavatkozás és megoldás.
     
  2. Bizalmi szolgáltatást kapunk

    A mamutparkolókhoz képest a ParkolóPlázában nyújtott szolgáltatás bizalmi és exkluzív. Ha kérdésünk támad, vagy megoldandó problémánk merül fel, nem kell az ügyfélszolgálat után kutatnunk vagy több kilométert sétálnunk, mivel itt a személyzet folyamatosan rendelkezésünkre áll. Ráadásul, kiemelt hangsúlyt fektetnek az autók épségben tartására, így akkor is nyugodtak lehetünk, ha véletlenül lehúzva marad az ablak vagy égve felejtjük a fényszórót, mert minden ilyen jellegű gondot megoldanak.
     
  3. Kényelemben érezhetjük magunkat

    Minden olyan teher lekerül a vállunkról, amely a nyaralás során az autóval kapcsolatban felvetődhet. Ha a napokig, hetekig tartó állás lemerítené az autó akkumulátorát, akkor díjmentesen és helyesen bikázzák. Nem kell sem taxisoknak fizetni, sem idegeneknek könyörögni. Vagy, ha például amiatt szoktunk stresszezni, hogy el ne lopják a slusszkulcsot az apartmanból, vagy el ne hagyjuk egy átmulatott éjszaka során, akkor arra is van lehetőség, hogy biztonságban itt hagyjuk azt egy széfben. A bőröndök mérlegelése ingyenes, és a bőrönd csomagolás is harmadannyiból kijön, mintha közvetlenül a reptéren vennénk igénybe a szolgáltatást.
     
  4. Gyorsan intézhetjük az ügyeinket

    Szintén nagy előny, hogy a bürokratikus rendszerek útvesztőit mellőzve intézhetjük az ügyeinket, nem kell heteket várni a felvételre. Egy online rendszeren keresztül gyorsan és egyszerűen foglalhatunk, s ha számlára van szükségünk, akkor azt is könnyedén beszerezhetjük, elkerülve a különböző irodák közötti bolyongást és várakozást. Az autótól a terminálig tartó séta idejét is megspórolhatjuk, hiszen nem kell bőröndökkel megpakolva gyalogolni, mert van transzfer busz, amely oda – vissza rendelkezésünkre áll.
     
  5. Emberközpontú hozzáállást tapasztalhatunk

    A ParkolóPláza hisz a tradicionális értékekben és a hosszú távon is jól működő üzleti kapcsolatok kialakításában. A vállalkozás méretéből adódóan megteheti, hogy az ügyfelek autóit kiemelt figyelemmel kezelje, valamint törzsvásárlói bizalmát és hűségét ajándékokkal is jutalmazza.