PARKOLO PLAZA AND OPEN-AIR PARKING! ONLY 5 MINUTES from Budapest Ferenc Liszt International Airport!!

From 11/Aug/2021, our parking service has been suspended!

Every day or part thereof is subject to a parking charge. Customers arriving from the airport between 24.00 and 03.00 and customers leaving a car in the park after 22.00 are not charged for the day in question. 

PARKOLÓ PLÁZA HÍREK


 

Repülőtéri parkoló kisokos

Repülőtéri parkoló kisokos

2018. 13.

A reptéri parkolás mára már a fapados járatokat preferáló középréteg számára is megfizethetővé vált. A fokozódó piaci verseny hatására a szolgáltatások köre egyre bővül, a minőség pedig fokozatosan javul. A sokszínű kínálati palettán mindenki megtalálhatja a számára legkedvezőbb megoldást, legyen akár a biztonság, az alacsony ár, a kényelem vagy a gördülékeny ügyintézés a legfontosabb neki. 
Íme, néhány tipp, amely segít a különböző utazótípusoknak megtalálni a legtesthezállóbb megoldást.

Utazás, reptér, parkolás árak

Utazás, reptér, parkolás árak

2018. 30.

Az utazással kapcsolatos kiadások nagymértékben függnek attól, hogy honnan, hányan, mikor és mennyi időre indulunk, valamint hogy milyen közlekedési forma igénybevétele mellett döntünk. Végignéztünk két gyakori nyaralási szcenáriót és összehasonlítottuk az árakat, aszerint hogy tömegközlekedéssel vagy saját autóval jövünk ki kevesebből. Mutatjuk, min mennyit spórolhatunk!

Stressz mentes parkolás a repülőtéren

Stressz mentes parkolás a repülőtéren

2018. 14.

Egy utazás során alapvetően kétféleképpen viselkednek az emberek. Vannak, akik végig stresszelnek és bosszankodnak minden apróságon, és vannak olyanok, akik képesek kezelni a komfortzónájukon kívüli történéseket és bármilyen körülmények között tudják élvezni a kimozdulást. Az utazás alatti lelkiállapotunkat a hozzáálláson kívül a körültekintő előkészítés is jelentősen befolyásolhatja. Az induláson nagyon sok múlik, íme, néhány tipp, hogy miként küszöbölhetjük ki a felesleges idegeskedést.

Így járunk jól a reptéri parkolás árakkal

Így járunk jól a reptéri parkolás árakkal

2018. 02.

A repülés pár évtizede még luxusnak számított, a fapados járatok elterjedésével azonban ma már ez az egyik legnépszerűbb és legpreferáltabb utazási forma. A repülőjegyek ára annyira alacsonyan van, hogyha útnak indulunk, a szállás vagy a kiegészítő szolgáltatások sokkal többe kerülnek. A reptéri parkolás magas árai a középréteget korábban elriasztották e szolgáltatási forma igénybevételétől – most utána jártunk, hogy jelenleg mi a helyzet, mutatjuk!

Bud.hu érkező járatok

Bud.hu érkező járatok

2017. 19.

Hogyan gondoskodjunk a poggyászunk épségéről? Mit tegyünk, ha késik a gépünk? Mit érdemes figyelembe venni a reptértől a hazáig tartó út megtervezésekor? Íme, a legfontosabb információk, amelyek hasznosak lehetnek a hazaérkezéskor.

A reptér környéki parkolás 5 legnagyobb előnye

A reptér környéki parkolás 5 legnagyobb előnye

2017. 08.

A Budapest Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér Magyarország legnagyobb és legismertebb nemzetközi repülőtere, melynek utasforgalma évente a 10 millió főt is meghaladja. A reptér Budapest belvárosától körülbelül 20km-re található, s bár a BKV és a MÁV is indít olyan járatot, amellyel meg lehet közelíteni a terminálokat, mégis sokan inkább a reptéri parkolást választják. Mutatjuk miért.

Minden, amit tudnod kell a repülős bőrönd méretekről

Minden, amit tudnod kell a repülős bőrönd méretekről

2017. 24.

Az első repülős utazások a legizgalmasabbak. Az ember föld felé emelkedés iránti vágya ősi eredetű és egyetemes. Mielőtt megtapasztalnánk a felszállás pillanatában érzett lelki és fizikai állapotot, nem könnyű elképzelni, hogy mit is fogunk érezni. Sokakban inkább a félelem, másokban pedig a kíváncsisággal vegyes csodálat kerekedik felül. Ahhoz azonban, hogy gondtalanul élvezhessük a repülőutat, érdemes mindenről pontosan informálódni, a repülőtéren ugyanis mindennek megvan a saját szabálya és logisztikája, így a csomagok szállításának is.

Repülőtéri parkolás: pro és kontra

Repülőtéri parkolás: pro és kontra

2017. 09.

A nyaralás közeledtével egyre jobban át kell gondolni az utazás apró részleteit is, el kell tervezni például, hogy hogyan jussunk ki Ferihegyre. Választhatjuk a tömegközlekedést, a taxit vagy dönthetünk a saját autó használata mellett. Természetesen bármelyik megoldásnak megvannak a maga előnyei és hátrányai, ebben a cikkben a saját autó használata és a reptéri parkolás mellett és ellen szóló érveket összegeztük.

Fapados parkoló Vecsésen

Fapados parkoló Vecsésen

2017. 25.

A repülés többé már nem számít luxusszolgáltatásnak, a fapados járatok elterjedése és árversenye széles kör számára tette elérhetővé az utazás e közkedvelt formáját. Egy kis szemfülességgel akár már egy havi BKV bérlet áráért retúrjegyeket vásárolhatunk Európa legszebb városaiba. Sokak számára az alacsony ár nem azt jelenti, hogy le szeretnének mondani a mindennapok során megszokott kényelemről és függetlenségről, így saját autójukkal akarnak kimenni a reptérre. Indulás előtt azonban nem árt körültekintően megnézni a díjakat, hiszen akár még az az abszurd szituáció is előfordulhat, hogy végül a néhány napos parkolásért többet kell majd fizetnünk, mint magáért a repülőjegyért.

 

Fedett parkoló Ferihegyen

Fedett parkoló Ferihegyen

2017. 13.

A reptéri parkolási lehetőségek köre folyamatosan bővül. Egyre több és magasabb színvonalú szolgáltatás közül választhatnak azok az autó tulajdonosok, akik szeretnék kocsijukat teljes biztonságban tudni utazásuk alatt.  Íme, néhány remek ár-érték arányú megoldás, melyek között mindenki megtalálhatja az igényeinek leginkább megfelelőt.